Είσοδος
Πολιτική
Η απάντηση του Σ. Κεδίκογλου στις δηλώσεις του Αλ. Τσίπρα
 
Newsroom NGT 27/10/2012 18:45

Για ασυνέπεια και αντιφατικότητα της πολιτικής του έναντι του ευρώ, κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, απαντώντας στις σημερινές δηλώσεις του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.

"Ο κ. Τσίπρας κατέβηκε στις τελευταίες εκλογές με το δόγμα «το ευρώ δεν είναι φετίχ». Έφτασε, αργότερα, στο σημείο να ευχηθεί στη Βουλή «να γίνει η Ελλάδα Αργεντινή». Ύστερα, μαζί με τον πολιτικό του μέντορα Αλέκο Αλαβάνο επεξεργάζονται σχέδιο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ, επιμένοντας στην επικίνδυνη στρατηγική των συνιστωσών του, που θα οδηγήσει τη χώρα στην εξαθλίωση και τους Έλληνες στο περιθώριο της Ευρώπης",

αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο κ. Κεδίκογλου και προσθέτει: "Σήμερα δηλώνει ότι δεν θέλει να προκαλέσει την πτώση της κυβέρνησης. Τα διάφορα κομμουνιστικά κόμματα της Ευρώπης, που καταδέχονται ακόμη να συνομιλούν μαζί του, του τραβάνε το αυτί αναγκάζοντάς τον να ανασκουμπωθεί για τις κατά καιρούς δηλώσεις του. Ο κ. Τσίπρας ζει σε άλλο πλανήτη. Του ευχόμαστε να προσγειωθεί στην πραγματικότητα".

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ