Είσοδος
Πολιτική
Ο ελληνικός λαος θα βγει νικητής
 
(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/Σωτήρης Μπαρμπαρούσης)
Δ. Χατζόπουλος 26/10/2012 14:35

Την αισιοδοξία του ότι ο ελληνικός λαός δεν θα

νικηθεί, «όσο μεγάλες και να είναι οι κακουχίες που περνάει, όπως βγήκε σε αυτή την ένδοξη περίοδο των βαλκανικών πολέμων», εξέφρασε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας σε δηλώσεις του μετά τα εγκαίνια της έκθεσης για την επέτειο 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Παπούλιας βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη όπου θα παραστεί στους τριήμερους εορτασμούς της πόλης για τον πολιούχο της Άγιο Δημήτριο και την επέτειο για τα 100 χρόονια από την απελευθέρωση της συμπρωτεύουσας.

Στις 6.30 το απόγευμα θα παραστεί στην εκδήλωση για τον πανηγυρικό της ημέρας που οργανώνουν οι πρυτανικές αρχές του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος.

Στις 10.45 το πρωί του Σαββάτου ο κ. Παπούλιας

θα μεταβεί στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης, για τη Γιορτή της Σημαίας, και θα παραδώσει τη σημαία των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας στον επικεφαλής αξιωματικό του τμήματος Ευζώνων της Προεδρικής Φρουράς, για να ακολουθήσει η έπαρση της στον Λευκό Πύργο.

Την Κυριακή, στις 11 το πρωί, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παρακολουθήσει τη στρατιωτική παρέλαση, για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, στην παραλιακή λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, και αμέσως μετά θα αναχωρήσει για την Αθήνα.